Тандир «Батир» - елітний тандир, який вигідно відрізняється підвищеною теплоємністю, завдяки збільшеній товщини стінок для тривалої акумуляції тепла, що дає можливість готувати в ньому 24 години на добу при певних умовах. Зроблений з шамотної глини за особливою технологією, завдяки якій стінки прогріваються досить швидко, а остигають дуже довго. Тандир характеризується великою теплоємністю і економічністю при витраті палива. За рахунок цього, витрата дров для приготування страв в тандирі мінімальна. Одного розігріву вистачає на кілька годин, тому можна приготувати відразу багато порцій шашлику, птиці, м'яса або овочів. За короткий час Ви отримаєте велику кількість різноманітних страв.
Тандир «Батир» - розрахований на 20 - 55 шампура (8-25 кг м'яса за одне приготування).
Середня температура в робочому тандирі досягає 400 °С.
Пристрій тандиру дозволяє готувати все, від хлібних коржів, до різних видів м'яса, риби і овочів. Крім цього, готувати ці страви можна паралельно з допомогою додаткових підставок і аксесуарів, які зроблять використання тандира ще комфортнішим і простішим.
Модель має зручні ручки з металу, які дозволяють переносити досить важку піч в інше місце. Сам же тандир стоїть на кованій тринозі, він стійкий на будь-якій поверхні, надійний в використанні і зручний в транспортуванні. У нижній бічній частині тандиру розташований зольник, що полегшує видалення попелу.
Може бути укомплектований керованою колісною базою для пересування тандира.
Тандир відмінно підійде для домашнього використання, також як і для кафе, ресторанів. Їжа, приготована в тандирі, принесе Вам незабутні смакові задоволення. Така піч прослужити довгі роки.
Тандир «Батир» обладнаний підйомним механізмом для кришки, за допомогою якого використання тандира стає ще комфортнішим і простішим. Якщо Ваш тандир обладнаний підйомним механізмом для кришки, то Вам не потрібно більше турбуватися про вагу кришки і шукати безпечне місце, куди можна відкласти її, при цьому так щоб вона не стала причиною травм і опіків рідних, а також не постраждала сама кришка через випадковий необережний рух друзів або рідних.
Переваги підйомного механізму для кришки тандира:
• Важка кришка стає невагомою;
• Не потрібно шукати безпечне місце для кришки;
• Ніхто не обпечеться і не травмується через невдало обране місце для кришки;
• Ніхто не розіб'є кришку, випадково зачепившись.
Технічні характеристики тандира: | |
Вага тандира: | 340 кг |
Діаметр: | 800 мм |
Загальна висота: | 1400 мм |
Висота без кришки: | 960 мм |
Товщина стінки: | 80 мм |
Кількість шампурів: | 45 шт (в комплект не входять) |
Діаметр горловини: | 500 мм |
Матеріал: | екологічно чиста харчова глина згідно ГОСТу |
Орнамент рисунку: | Камінь |
Комплектація: | совок, кочерга, перекладина для шампурів |
Додатково комплектується: | шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол, приспособа для індика і качки, гаки для реберець і м'яса |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Шамотна глина |
Висота без кришки | 960 мм |
Діаметр корпусу | 800 мм |
Висота загальна | 1400 мм |
Діаметр горловини | 500 мм |
Товщина стінки | 80 мм |
Комплектація | |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Кочерга | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 340 |
- Ціна: 95 000 ₴