Решітка двоярусна з піддоном для збору жиру в тандирі застосовується для приготування м'яса, риби, ковбас, овочів і багато чого іншого. У розпечений тандир поміщається двоярусна решітка з продуктами і накривається кришкою. Через деякий час все готово! Їжа приготовлена в тандирі даним способом є екологічно чистою, здоровою і неймовірно смачною.
Решітка і піддон виготовлені з харчової нержавіючої сталі. Решітка дуже зручна для розміщення глиняного горщика для приготування печені в печі-тандирі, а також тим що весь жир залишається на піддоні і дуже легко виймається. Наливши в піддон води, створюємо паровий та пічний ефект. Як відомо, їжа на пару відрізняється від смаженої збереженням соковитості і природним смаком продукту, багатим на мікроелементи. Така їжа корисна і не викликає тяжкості в шлунку.
Решітка 2-х ярусне з піддоном застосовується для тандирів: Фаберже, Скіф, Козацький, Отаман, Гетьман, Фаберже елітний, Осавул.
Решітка двоярусна має висоту 410 мм і два типорозміри діаметра: ф220 мм і ф270 мм. При замовленні просимо уточнювати модель тандира або діаметр решітки.
- Ціна: 3 000 ₴