Вертикально розміщені піки з піддоном для жиру призначені для приготування в основному різноманітних м'ясних страв в тандирі. На святковому столі така подача виглядає просто надзвичайно і оригінально. А також це пристосування дуже зручне, оскільки в процесі приготування весь жир залишається на піддоні і дуже легко виймається. Наливши в піддон води, створимо паровий та пічний ефект. Як відомо, їжа на пару відрізняється від смаженої збереженням соковитості і природним смаком продукту, багатим на мікроелементи.
Їжа приготовлена в тандирі даним способом є екологічно чистою, здоровою і неймовірно смачною.
Якісне приготування м'яса і легка чистка всього пристрою.
Піки і піддон виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
Піки з піддоном для жиру застосовуються для тандирів: Фаберже, Скіф, Козацький, Отаман, Гетьман, Фаберже елітний, Осавул.
- Ціна: Ціну уточнюйте