Шампура завжди незамінний інструмент для приготування м'ясних, рибних або овочевих страв. Шампур внутрішній для тандиру можна додатково доукомплектувати фіксатором, що перешкоджає сповзанню продуктів в процесі приготування. Шашлик, приготований в тандирі, відрізняється смаковими якостями і соковитістю від шашлику, приготованого на металевому мангалі. Кераміка тандиру складається з екологічно чистої глини і в цьому його суттєва перевага перед мангалом з металу, який в процесі експлуатації виділяє окис заліза
Їжа приготована в тандирі даним способом є екологічно чистою, здоровою і неймовірно смачною.
Якісне приготування м'яса і легка чистка всього пристрою.
Матеріал виготовлення - харчова нержавіюча сталь.
Шампур внутрішній застосовується для тандирів: Аттіла, Батир.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
- Ціна: Ціну уточнюйте