Пристрій тандира дозволяє готувати все, від хлібних коржів, до різних видів м'яса, риби і овочів. Крім цього, готувати ці страви можна паралельно з допомогою додаткових підставок та аксесуарів, які зроблять використання тандира ще комфортнішим і простішим.
Так з допомогою каменю для випікання Ви з легкістю і безпечно зможете приготувати піцу, хачапурі, коржі, лаваш, хліб. При використанні каменів Вам не знадобляться термостійкі рукавиці для закладання заготовок з тіста в тандир старовинним кавказьким способом (на стінки тандира), Ви не обпечетесь, а також відсутня ймовірність того, що коржик відвалиться від стінки. У розпечений тандир до 400* С на камінь поміщаються заготовки з тіста і накриваються кришкою. Через деякий час все готово! Їжа приготовлена в тандирі даним способом є екологічно чистою, здоровою і неймовірно смачною.
Камінь для випікання застосовується для тандира "Аттіла" і має діаметр 330 мм
- Ціна: 1 600 ₴